log

Andre the Giant peliautomaatti

Andre the Giant on viiden kiekon videokolikkopeli NextGen Gamingilta, jonka päähahmo on legendaarinen painija. Andre the Great on todella voimakas painija, joka aina voittaa. Oletko valmis liittyä hänen seuraan?

Kolikkopelin ulkoasu ja symbolit

Slotti on varustettu huippulaadukkaalla grafiikalla ja sen symbolit sopivat peliautomaatin teemaan erittäin hyvin. Mukana on mestaruusvyö, erotuomari, kehä, painijan saappaat, liput ja muita.

Kaikki painin fanit, jotka haluaisivat katsoa vielä kerran Andreen voittavan, ehdottomasti pitävät tästä kolikkopelistä. Kokeile tätä jännittävää slottia ilmaiseksi tai pelaa oikealla rahalla!

Andre the Giant erikoisominaisuudet

Vaikka tämä slotti sisältää vain 25 voittolinjaa, mikä ei ole paljon modernille videokolikkopelille, se on silti oikein hyvä pelivalinta lukuisten erikoistoimintojen ansiosta. Peliautomaatti tarjoaa wild- ja scatter-symboleja, ilmaiskierroksia, riskipeliä ja muita erikoistoimintoja.

Itse Andre voi ilmestyä ainoastaan kiekoilla 2 ja 4, ja kun tämä tapahtuu, tämä symboli tulee wildiksi ja laajenee kolmeksi paikaksi kiekoilla. Tässä tapauksessa jos muodostuu voittoyhdistelmä, aktivoituu the Andre Goes Wild toiminto. Wild voi myös korvata kaikki muut symbolit lukuun ottamatta scatterina toimivaa logoa.

Mikäli kiekoille tulee vähintään kolme scatteria, pelaaja saa 10 ilmaista kierrosta. Niiden aikana kiekoilla voivat esiintyä Special Attack Movies, jotka palkitsevat pelaajan ylimääräisillä ilmaiskierroksilla.

Mahtavat voittosymbolit ja tuplaustoiminto

Andren saappaat ovat aika arvokkaita symbolia, sillä viisi sellaista symbolia tuovat pelaajalle 150-kertaisen panoksen. Viisi tuolia puolestaan antavat x300 voittokertoimen.

Viisi kuvaa kehästä ja viisi symbolia mestaruusvyöstä kertovat panokset kertoimella x500, kun viisi tuomaria tuovat mukanaan x1000 kertoimen. Mutta arvokkain symboli on Andre itse, koska se antaa pelaajalle 5000-kertaisen voiton.

Mukana on myös riskipeli, jossa on mahdollista tuplata voitot. Jokaisen voiton jälkeen pelaaja voi painaa Gamble-painikkeesta käyttääkseen tuplaustoimintoa. Riskipelissä pelaajan tehtävänä on arvata oikein kortin väri. Oikea valinta tuplaa voittonsa, mutta arvatua väärin hän menettää voittonsa. Pelaaja saa pelata riskipeliä enintään viisi kertaa. Postaakseen pelistä ja saadakseen voitot tulee valita ”Take Win”.

Pelaaja voi myös onnistua pääsemään jännittävään ainutlaatuiseen “Battle Bout” bonuspelin, jossa on tarjolla suurvoitot. Kokeile onneasi jo nyt!

Yhteenveto Andre the Giant pelistä

Andre the Giant on erinomainen videokolikkopeli, joka tarjoaa loistavaa viihdettä. Tätä hauskaa kolikkopelia NextGen Gamingilta voit pelata oikealla rahalla tai aivan ilmaiseksi. Slotti toimii erittäin hyvin millä vaan mobiililaitteella, joten pääset nauttimaan Andren taisteluista vaikkapa olet liikkeellä.

Kehittäjä: NextGen Gaming

  • Linjat: 25
  • Kiekot: 5
  • Tuplaustoiminto: kyllä
  • Scatter-merkit: kyllä
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by indiegamecomposer.com. All Rights Reserved