log

Bacchus kolikkopeli Booming Gamesilta

Bacchus on suomeksi Dionysos, eli antiikin Kreikan mytologiassa viinin, päihtyneen hurmion, traagisen taiteen ja hedelmällisyyden jumala. Tuoko tämä upea jumala hedelmällisyyttä sinullekin?

Bacchus on uusi peliautomaatti, jonka kehittäjä on Booming Games. Pelin kehittäjät ovat käyttäneet uusia tapoja luoda jännnittävän pelitunnelman. Nykypäivän monet kolikkopelit yleensä vain kopioivat edellisten julkaisujen ominaisuuksia, mutta Bacchus on puolestaan peliautomaatti, joka pitää sisällään jotakin aivan uutta.

Kun otetaan huomioon, että nettipelien maailma on täynnä erilaisia pelikoneita, on aika hankalaa löytää jotakin uudenlaista, huomion arvoista. Booming Gamesin kolikkopeli on juuri se oikea, joka tarjoaa arvokasta ainutlaatuista pelikokemusta. Tarjolla on ilmaiskierroksia, wild- ja scatter-merkkejä, tuplaustoiminto ja mahtava wild-rulla.

Bacchus kolikkopelin ulkoasu

On olemassa hyvä design ja taivaan upea design, jonka näet nimen omaan Bacchus slotissa. Peli perustuu Kreikan mytologian teemaan, joka näkyy aivan jokaisen slotin kohdassa. Bacchus on siis viinin ja hedelmällisyyden jumala, joten peliautomaatin taustalla on viiniä, mikä näyttää mahtavalta.

Bacchus slotin erikoistoiminnot

Viiden kelan ja 20 voittolinjan slotti on todellakin taitavasti kehitetty. Koska netissä on niin paljon kolikkopelejä, jonkin tässä slotissa pitää olla aivan erilaista, ihan uudella tasolla, mikä saisi pelaajat valitsemaan juuri tämän pelin. Muussa tapauksessa kolikkopeli vain jäisi muiden modernien videokolikkopelien varjoon. Siitä syystä Bacchus tarjoaa klassisen peliautomaatin kaavan, johon on lisätty ainutlaatuinen erikoistoiminto – slotin neljäs kiekko on aina wild, mikä tarkoittaa, että pelaajalla on enemmän voittomahdollisuuksia muihin peleihin verrattuna.

Vaikka slotti pitää sisällään vain 20 voittolinjaa, sen hyvä puoli on se, että pelaaja voi itse päättää, kuinka monella linjalla hän haluaa pelata. Lisäksi wild-kiekko ja tuplaustoiminto ehdottomasti tuovat pelaajalle lisää voittoja.

Kuten muistakin kolikkopeleistä löytyy Bacchusistakin wild-symboli. Se korvaa minkä vaan tavallisen pelimerkin ja näin auttaa muodostamaan voittoyhdistelmän. Wild-symbolit ja wild-kiekko on mahtava sekoitus, kokeile itse!

Lisäksi mukana on scatter-symbolit, jotka tuttuun tapaan tuovat ilmaiskierroksia. Kolmella scatterilla pääsee ilmaiskierrostilaan, jossa on luvassa lisää voittoja.

Yhteenveto Bacchus hedelmäpelistä

Booming Gamesin valmistama Bacchus kolikkopeli on erinomainen pelivalinta niin Kreikan mytologian ystäville kuin tavallisille rahapelien faneille. Slotti on todellakin hyvännäköinen, sen kiekoilla pyörivät kauniit naiset, värikkäät hedelmet, erilaiset soittimet, itse jumala ja muut kivat symbolit. Pelaa tätä kolikkopeliä ilmaiseksi tutustuaksesi sen erikoisominaisuuksiin aivan riskittömästi.

  • Pelin kehittäjä: Booming Games
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 20
  • Wild-symboli: kyllä
  • Scatter-symboli: kyllä
  • Ilmaiskierrostila: kyllä
  • Tuplaustoiminto: kyllä
  • Bonuspeli: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by indiegamecomposer.com. All Rights Reserved