log

Ice Hockey kolikkopeli Playtechilta

Jääkiekkoa pääset pelaamaan nyt netissäkin. Ice Hockey on Playtechin kehittämä peliautomaatti, joka vie pelaajan jääkiekon vauhdikkaaseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Tässä hedelmäpelissä on viisi kiekkoa ja viisitoista voittolinjaa. Pelaajan tulee valita seitsemän eri linjapanoksen välillä. Panos lähtee liikkeelle vain yhdestä sentistä ja maksimissaan voi olla 1 euro. Tämä tarkoittaa, että suurin mahdollinen kokonaispanos per pelikierros on 15 euroa. Pelaaja voi silti pelata myös varsin maltillisella pelikassalla tätä Suomen suosituimpaan urheilulajiin perustuvaa peliautomaattia.

Ice Hockeyn erikoisominaisuudet

Pelaajan tulee valita pelin alussa vastakkain asettuvat joukkueet seitsemästä eri maajoukkueesta. Mukana ovat Suomi, Ruotsi, Venäjä, Saksa, Kanada, ja Tsekki. Vaikka valitut joukkueet eivät tietenkään vaikuta pelurin voittomahdollisuuksiin, ne kuitenkin tuovat mukanaan mukavan tunnelatauksen pelin tiimellykseen. Ensin valitaan kotijoukkue ja sen pelaajien pitää asettua kiekoille vasemmasta kiekosta oikealle päin. Vierasjoukkue puolestaan valitaan toiseksi ja sen pelaajien tulee asettua oikeasta laidasta vasempaan päin tuodakseen pelurille voiton. Näin ollen Ice Hockey kolikkopelin voitot pysyvät samansuuruisena joukkueen paidasta riippumatta.

Kolikkopelin symbolit ja voitot

Netin kolikkopelit tarjoavat rahapelien ystäville mahdollisuuden suurvoittoihin ja Ice Hockey slotti vahvistaa tätä sääntöä erinomaisesti. Pelisymboleina toimivat tutut pelikorttisymbolit (A-9) ja valitun jääkiekkojoukkueen pelaajat. Pelaaja -symboleita on mukana kolikkopelissä molemmista joukkueista vain kolme erilaista. Mukana ovat siis hyökkääjä, puolustaja ja maalivahti. Isompia voittoja tuovat kuitenkin kuin pelikorttisymbolit, joten niitä pelaajan kannattaa metsästää.

Scatter-symbolina tässä pelissä toimii ”Ice Hockey” -logo, joka tuo mukanaan voiton osuessaan vähintään kaksi kertaa mille vaan kiekolle. Kaikille viidelle kiekolle osuessaan tämä symboli antaa pelaajalle 125-kertaisen linjapanoksen takaisin eli maks. 125 euroa.

Wild-symbolit ovat puolestaan maaliverkot, jotka korvaavat mitkä vaan tavalliset symbolit muodostaen voittoyhdistelmän. Wild-symbolit toimivat kolikkopelissä myös jättipottisymboleina, mikä tarkoittaa, että viiden maaliverkon pysähtyessä panoslinjalle peluri voittaa linjapanoksensa 10000 kertaisena, eli suurin mahdollinen voitto yhdellä pyöräytyksellä tulee olemaan mukava 10000 euroa!

Ilmaiskierroksia pelaajalle tuovat valittujen maajoukkueiden liput. Kun samat liput pysähtyvät kiekoille 1 ja 5, pelaaja saa 12 ilmaiskierrosta, joiden aikana kentällä on vain sen joukkueen pelaajia, jotka toivat kyseessä olevan voiton. Vastustajaa ei ole pelikentällä lainkaan, joten voittoja ilmaiskierrostilassa tulee luonnollisesti koko ajan.

Yhteenveto Ice Hockey pelistä

Kaiken kaikkiaan Ice Hockey slotti on varsin onnistunut kokonaisuus.Vaikka graafisesti Ice Hockey kolikkopeli ei ihan henkeä salpaa, se on silti markkinoiden jääkiekkoaiheisten nettipelien kärkeä. Kun tähän myös liitetään mukaan mainiot erikoistoiminnot, kohtuullisen edulliset pyöräytykset sekä enemmän kuin tarpeeksi isot jackpotit, niin voiko jääkiekkoaiheiselta hedelmäpeliltä enempää edes pyytää?

  • Kehittäjä: Playtech
  • Kiekot: 5
  • Linjat: 15
  • Scatterit: kyllä
  • Wildit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by indiegamecomposer.com. All Rights Reserved